• ​​ Skräddarsy utan extra kostnad 

  •  

  •  Alltid fri frakt

Ping G425 LST - Fairwaywood (custom)

3 799 kr
Fattning
Välj...
Loft
Välj...
SkaftmodellVälj...
Justering skaftlängd
Välj...
GreppmodellVälj...
Antal lager grepptejp
Välj...
Kontakta oss för beställning

Vad kul att du är intresserad av Ping, skriv in din e-postadress så kommer en produktexpert kontakta dig för att hjälpa dig med din beställning.


FAKTA

Främsta egenskaper:

LÄNGD

LÅG SPINN

Hcp-nivå:

LÅG/MEDEL

Pings nya G425 LST Fairwaywood är till för de duktigare golfare med högre svinghastigheter. Ett mindre huvud och mer kompakt huvud än MAX modellen, man har flyttat tungstensvikten framåt för en ändrad CG vilket resulterar i lägre, mer penetrerande bollflykt med lägre spinn.

LST varianten har fortfarande kvar flera av de teknologier som MAX modellen har, bland annat  Pings patenterade kombination av Facewrap och Spinsistency för att ge mer distans och tydligare spinn förutsägbarhet. Vilket i sin tur resulterar i mer stabil carry och fler greenträffar. Endast i 3W.

 

Maraging Steel Facewrap, Pings patenterade facewrap innebär en tunnare men starkare krona samt sula för att öka flexandet i träffytan vilket resulterar i högre bollhastighet och högre launchade slag. 

Spinsistency, En modifierad profil ger mer konsekventa spinantal, speciellt på låga träffar där loftet är minskat. Ökar bollhastighet och konsekvens i spin för längre slag.

Easy To Aim, Nytt 3-pricks align system finns på den nya kronan för att ge golfare en bättre syn på var klubban ska vara i förhållande till bollen vid start och bollträff.

 

SPEC.

 

 

 

 

 

 

 

Loft

Justerbar Loft

Lie

Skaftlängd

Svingvikt/Volym

Fattning

 

FW3 - 14.5°

+-1.5°

56.50°

43"

D2/165cc

H/V

 

 Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol