• ​​ Skräddarsy utan extra kostnad 

  •  

  •  Alltid fri frakt

Ping PLD Milled Anser 2 Satin

4 995 kr
Fattning
Välj...
Längd
Välj...
Grepp
Välj...
Justering Loft
Välj...
Justering Lie-vinkel
Välj...
Kontakta oss för beställning

Vad kul att du är intresserad av Ping, skriv in din e-postadress så kommer en produktexpert kontakta dig för att hjälpa dig med din beställning.


FAKTA

PLD Milled är Pings tour-inspirerade linje av putters, frästa till perfektion av preminum material. PLD, står för Putting Lab Design och består av 4 olika designer som passar både ditt öga och ditt puttingstroke. Varje puttter är ett precisionsfräst hantverk byggt med precisa standards samt att dem är specialgjorda för att passa ditt golfspel. AMP träffyta ger puttern makalös precision och en mjuk känsla.

Anser 2 skiljer sig mot den klassiska Anser genom en lite längre och smalare profil med skarpare hörn. Alignmentlinje i mitten hjälper till för sikte. Stabil, förlåtande och precis, passar för golfare med en liten båge i sitt puttingstroke.

 

Control and consistency, PLD puttarna använder sig av precisions fräst träffyta kallad AMP (Agressive Milling Pattern) inspirerad av tour spelares feedback. Ger en skön längdkänsla med kontroll, allt för att du ska kunna konsekvent sätta dina puttar.

Tour Proven, Flera varianter av tour-inspirerade designer för att passa just dig, alla designer besitter PING's perimeter vikting för exceptionell förlåtelse och kontroll för bättre precision.

Quality and precision, Fräsningsprocessen för ett solit block av 303 rostfritt stål tar över 4 timmar. Ping formar putten med yttersta precision för att allt ska vara hög kvalite och besitta den preminum look en precisions-fräst putter ska ha.

 

Grepp

PP58 Midsize

SPEC.

Modell

Längd

Loft

Lie

Vikt

Hosel

Puttingstroke

Fattning

PLD Milled Anser

32", 33", 34", 35", 36"

3° +3°/-2°

20° ±4°

350g

Plumber´s Neck

Liten båge

H/V

PLD Milled Anser 2

32", 33", 34", 35", 36"3° +3°/-2°20° ±4°350gPlumber´s NeckLiten BågeH/V

PLD Milled DS72

32", 33", 34", 35", 36"3° +3°/-2°20° ±2°365gDouble BendRaktH/V

PLD Milled Prime Tyne 4

32", 33", 34", 35", 36"3° +3°/-2°20° ±2°360gSmall CurveLiten båge/Stor BågeH/V

 Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol