• ​​ Skräddarsy utan extra kostnad 

  •  

  •  Alltid fri frakt

Äntligen... Välkommen Titleist, Scotty och Vokey

Äntligen... Välkommen Titleist, Scotty och Vokey

Välkommen till customclubs.se Titleist, Scotty Cameron & Vokey Wedges.

 

Vårt mål med Customclubs.se är att se till så att vi kan erbjuda det absolut bredaste sortimentet när det gäller custom. Vi har under senaste åren haft möjlighet att plocka in fler och fler tillverkare, och stärka vår portfölj med heta tillverkare. Att få in Titleist hos oss har alltid varit ett mål, och iochmed att vi under 2022 öppnade portarna till vårt fitting-center, så växte möjligheten till att kunna jobba tillsammans med hela Titliest-familjen.

Så det är med stolthet vi kan presentera och välkomna Titleist in som tillverkare hos oss. Vi kommer kunna erbjuda dig som kund ett väldigt brett sortiment på custom-options när det gäller klubborna. Så oavsett om du är en trogen Titleistspelare eller bara ute efter en Scotty Cameron putter, så kan vi nu erbjuda hela sortimentet.

Titleist började sin resa redan 1932 när en dedikerad amatörgolfare, som också ägde ett gummiföretag, missade en putt i matchspel mot sin tandläkare. Phil Young hette han, och han var övertygad om att han missade putten för att bollen inte var tillräckligt bra. Han gick till tandläkaren och fick sin golfboll röntgad, och fick då svaret på sin fråga. Bollens kärna, låg utanför bollens center.

Där började Titleist resa. Den första bollen var klar 1935, och den bollen introducerades som den bästa golfbollen, som någonsin gjorts. 

Sedan dess har de vart leedande på alla Tourer runt om i världen och deras toppmodeller på bollar ProV1 och ProV1x är de absolut mest populära bollarna i hela världen, både bland proffs och amatörer. Man har under resans gång knytit sig an både Scotty Cameron och Bob Vokey. Som är bäst i klassen när det gäller Putters och Wedgar. Titleist har alltid jobbat hårt med Custom-fitting och tror på att varje individ skall ha de bästa förutsättningarna i materialet för att kunna spela så bra och rolig golf som möjligt. Därför är vi extra glada att kunna jobba tillsammans med Titleist, för att kunna ge flera av våra gamla, samt nya kunder ännu fler möjligheter att hitta den bästa golfutrustningen.

Du kan nu kika på hela utbudet som finns tillgängligt, och vi kommer addera alla nyheter som släpps under 2023 löpande. 

Självklart så kommer vi också ha Sveriges största utbud på skaft när det kommer till Titleist, så vill du göra en riktigt bra custom-fitting, är du välkommen att boka in dig hos oss i vårt fitting-center.

 



2022-10-25

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol