• ​​ Skräddarsy utan extra kostnad 

  •  

  •  Alltid fri frakt

Vi välkomnar Cobra till Customclubs.se

Vi välkomnar Cobra till Customclubs.se

Äntligen kan du skräddarsy Cobra hos oss!

Cobra grundades 1973 av Thomas L. Crow, en clubdesigner och golfare som bland annat vunnit Australian Amateur Championship. Den första stora succén blev deras Baffler, som har vidareutvecklats och produceras än idag, i olika varianter.

Genom åren har de varit drivande i utvecklingen av golfutvecklingen och var bland annat först med att introducera Drivers i den längd vi har idag, utvecklingen av grafitskaft, Oversized klubbor och har idag en stark position på marknaden där de flera år prisats för sina woods. Senaste steget i sin satsning är den nya KING-serien som riktar sig till de lite duktigare golfarna. Det är ett segment de vill växa i och gör stora satsningar, inte minst på Touren, där de förväntas signa flera nya spelare för säsongen. Idag spelas Cobra av bland annat ikonerna Rickie Fowler och Bryson DeChambeau.

För Europa så har Cobra lagerhållning i Helsingborg och från i år så kommer de även bygga alla klubbor för Europa där, vilket gör att de kan hålla väldigt korta leveranstider på custom-klubbor. Så önskar du skräddarsydda klubbor med snabb leverans så kommer Cobra med all säkerhet vara det bästa alternativet.

 

 

NYA AEROJET-SERIEN

DRIVERS Cobra Aerojet är full av banbrytande teknologi för att du ska kunna slå längre. Drivern finns i tre versioner – Aerojet LS, Aerojet och Aerojet MAX. Alla tre delar på teknologier, men det är tre olika drivers för tre olika typer av spelare. Justerbar loft & lie via MyFly-hoseln, 8 olika inställningar inklusive draw-läge.

FAIRWAYWOODS Precis som med Aerojet drivern så finns Fairwaywoods i tre versioner. AEROJET LS är för den bättre spelaren med bra bollträff och hög fart som söker maximal bollhastighet, låg spinn och möjligheten att forma sina slag. AEROJET har en fast vikt längst bak för att vara mer förlåtande samtidigt som den med PWR-BRIDGE vikten hängandes långt fram och precis över sulan ger hög bollhastighet med relativt låg spinn. AEROJET MAX till sist är den mest förlåtande modellen och den som ger högst bollbana. Den går dessutom att ställa i ett drawläge för att ta bort en slice.

HYBRIDER Aerojet hybriden har en form som gör det lätt att komma åt bollen, de är väldigt förlåtande och ger en hög bollbana. Passar bra för de som vill ha en mer lättspelad klubba än långa järn. De finns dessutom i ONE Length för de som vill ha maximal precision i sina hybrider.

JÄRNSET Cobra AEROJET järnklubbor är fullpackade med teknologi för att ge en unik kombination av förlåtande egenskaper, längd och mjuk känsla. Det här är de bästa klubborna för medelgolfaren som Cobra någonsin har gjort. Kommer även erbjudas i ONE Length.

 

 

NYA KING-JÄRN

Cobra presenterar flera nya klubbor i KING-familjen. Med fokus på känsla och prestanda är det här klubbor som direkt vänder sig till de seriösa och passionerade golfarna.

Tre nya modeller ser dagens ljus, och det är klubbor med tre olika egenskaper/målgrupper, men med gemensamt formspråk och gemensam teknologi.

 

KING MB är en klassisk bladklubba med underbart vackra former. Det här är klubban för de som vill ha maximal känsla och som vill kunna forma sina golfslag. KING MB är Gary Woodlands val.

KING CB är en cavity back som gör den mer förlåtande än MB, men som har kvar mycket av känslan av en bladklubba. Många kommer nog att välja ett flow set där 4–6 är MB och 7–PW är CB, men klubborna kan mixas som man vill.

KING Tour är den mest förlåtande av de tre, och den har också en lite större form och extra vibrationsdämpning. KING Tour är Rickie Fowlers val. Alla tre är tillverkade i en avancerad 5-stegs smidesprocess för att få den där mjuka känslan som bara ett smitt järn kan leverera. Att smida varje huvud fem gånger ger också en jämnare produktion så att alla huvuden presterar likvärdigt.

 

Självklart har vi fullt sortiment för fitting när det gäller Cobra. Är du sugen på att göra en customfitting på Cobra klubbor, tveka inte att boka in en fitting.

 



2023-01-19

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol