• ​​ Skräddarsy utan extra kostnad 

  •  

  •  Alltid fri frakt

Vi välkomnar VA Composites in i sortimentet

Vi välkomnar VA Composites in i sortimentet

 

Vi välkomnar VA Composites!

Vi här på Customclubs är glada att meddela att vi nu officiellt är en auktoriserad återförsäljare av VA. Vi älskar det som Victor Afabe skapar när han tillverkar sina skaft, där han blandar de mest exotiska och högpresterande materialen med galna och inspirerande designer för att skapa noggrann och precis prestanda i varje slag.

 

The VA SHAFTS - VISION

VA Composites lanserades 2017 med en vision och en dröm att designa och tillhandahålla de bästa skaften för golf i världen... men vad är det som gör ett bra skaft?

Hängivenhet till en vinnande design kombinerat med exotiska kompositmaterial och professionell kunskap om en vinnande kombination av golfskaft och klubbhuvud.

 

VA Composites grundare, Victor Afable, har över 35 års golfkunskap och branscherfarenhet. Victor är mest känd för sin expertis inom skaftkoncept och design, kombinerat med uppriktig passion för att designa de bästa presterande golfskaften. Victor har en bevisad meritlista när det gäller att designa skaft som används av tour-spelare över hela världen, som hittills har vunnit över 100 event över hela världen. Han var instrumentell i att designa det skaft som spelades av vinnaren av Open 2016, och det skaft som användes för att skjuta en 58, det lägsta i PGA Tour-historien. Victor Afable tror på att för att skapa de bästa skaften måste man börja med en exotiska design tillsammans med de bästa materialen som finns tillgängliga på dagens marknad.

VA Composites grundades enbart av hans passion för att skapa de mest exakta presterande skaften i branschen. VA erbjuder flera serier skaft exklusivt erbjudna endast av de bästa klubbfitters i branschen. Ett precisions golfskaft kommer att erbjuda utmärkt prestanda och när det är rätt monterat blir resultatet större distans och mycket tightare dispersion.

 

Hitta ditt nya VA skaft här.

 

 

“I’ve known Victor for the last 10 years. I’ve relied on VA Shafts for greater distance and accuracy. Getting custom fit worked magic for my game.”

Doc McGhee - Manager to some of the greatest bands in the world including Kiss, Paul Stanley, Ted Nugget, Motley Crue and more.

“I have been playing the Drago 65 - X flex in my driver and fairways. I’ve picked up 15 yards and unbelievable control.”

- Caleb Ferguson - Los Angeles Dodgers - Pitcher

“I switched to VA Shafts after talking with Victor Afable. The NEMESYS 65 - X is awesome in my driver and 3 wood. Absolutely smooth.”

- Nick Lodolo - Pitcher for the Cincinnati Reds

 

 

 



2024-02-18

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais