• ​​ Skräddarsy utan extra kostnad 

  •  

  •  Alltid fri frakt

Om oss

 

 

 

 

 

Customclubs.se – Vi gör Sveriges golfare bättre. 

 

Vi startade år 2017 med ett enkelt mål: Vi vill göra golfspelare bättre genom att på ett lättillgängligt sätt erbjuda golfklubbor som kan anpassas utefter varje individ.

Idag spelar alltför många golfare med standardklubbor som inte passar deras fysiska egenskaper och svingstil. Ofta är klubborna för långa, för svårspelade och köpet är baserat på utseende, pris eller vad kompisen har istället för att de skall passa just dem och deras svingstil. Detta medför att klubbans egenskaper inte matchar med golfarens och bollträff, bollflykt och precision försämras.

En standardklubba kan inte erbjuda rätt skaftlängd, rätt skaftmodell, rätt lie-vinkel eller rätt greppstorlek som passar alla. Därför bör alla golfare ta reda på vilken utrustning som passar just dem. Oavsett om du endast behöver en annan greppstorlek eller om du behöver göra mer justeringar så kan du enkelt beställa det hos oss och vi guidar dig rätt på vägen. 

 

God service och rätt pris ser vi som en självklarhet för att kunna ge kunden den bästa upplevelsen.

Vi är baserade i Göteborg och finns på Importgatan 20, där vi även har vårt Fitting Center. Läs mer om vårt unika koncept för fitting HÄR

 

Vi hoppas att ni gillar det ni ser och att vi kan göra även er till en bättre golfspelare.

 

Happy golfing:)

//Customclubs.se

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais