• ​​ Skräddarsy utan extra kostnad 

 •  

 •  Alltid fri frakt

Köp- och leveransvillkor

 

Personuppgifter

Läs mer om vår behandling av personuppgifter i vår Integritetspolicy.

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Vi sparar bara personuppgifter så länge som det är nödvändigt, därefter raderas de. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR (Dataskyddsförordningen).

 

Leveransvillkor

Leveranstid

Normal Leveranstid är 2-5 arbetsdagar från att beställningen är bekräftad. Är det en beställningsvara så är leveranstiden normalt 7-14 dagar om inget annat anges på produkten och förutsatt att den inte är tillfälligt slut hos leverantören. Vid beställning av fler än en produkt så levereras allt samtidigt. 

Frakt

Fri frakt inom Sverige gäller på samtliga beställningar. I övriga länder så är det fri frakt vid köp över 3000 SEK, annars är frakten 200 SEK.

Samtliga beställningar skickas med Schenker, DHL eller Postnord och paketet hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till fraktbolaget och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till fraktbolagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med fraktbolaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.  

Spårning av paket

Samtliga paket går att spåra.

Outlösta paket/försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till Customclubs.se. Om detta sker debiteras kund en avgift på 299 kr (SEK) för kostnader hänförliga till administration, frakt, returfrakt och hantering för Customclubs.se. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

 

Ångerrätt/Reklamation

Ångerrätt/Öppet köp

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. 

Vi tillämpar 14 dagars Ångerrätt/Öppet köp, men med undantag för produkter som anpassats för dig. Tiden för Ångerrätten börjar gälla från det datum att köparen mottagit beställningen. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Vi äger rätten att göra avdrag på återbetalningen ifall varan bedöms använd eller att förpackning saknas. Returnera ej varor genom att sätta en fraktsedel direkt på originalkartongen, den blir då skadad och vi kan ej godkänna returen.

Kund står för returfrakt. Har vi skickat fel eller en defekt vara står vi naturligtvis för returkostnaden.

Alla returer genomförs genom att kund kontaktar kundtjänst. Därefter ansvarar kund för att boka returfrakt.

Om varan skadas eller kommer bort när den återsänds till oss så är kund betalningsansvarig.

Reklamation

Alla reklamationer utförs genom att kund kontaktar kundtjänst.

Vad är godkänd reklamation?

Om en vara avviker från vad som avtalats eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som vi har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom 3 år. Vi förbehåller oss rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp.

Vi står för frakt vid godkänd reklamation.

Byten

Vi tillämpar inte bytesorder, utan kund får returnera varan och lägga en ny beställning.

Makulera/Ändra beställning

Vi förbehåller oss rätten att neka ändring och makulering av beställning efter 1 dag eller mer från att beställningsbekräftelse mottagits. Kontakta oss för att se ifall möjlighet finns att göra ändring på beställningen.

 

Betalningsalternativ

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan vi ansvarar för produkten. Betalningsfrågor skall därdör riktas till Klarna och produktfrågor till customclubs.se. 

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Klarna Konto

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor

Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

 

Minimiorder

Minimiorder är 600 kr inklusive moms.

 

Åldersgräns

Vi expedierar ej beställningar till personer under 18 år då man enligt lag måste vara myndig för att ingå ett avtal.

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i bilder och texter.

 

Köp utanför Sverige

Vid köp utanför Europeiska Unionen står kunden för eventuella moms- & tullavgifter. Priset i kassan anges då utan moms.

Vi reserverar oss även för något längre leveranstider.

 

Force Majeure

Under force majeure skjuts våra förpliktelser upp. Om force majeure råder längre än 2 månader har kunden såväl som vi rätt att häva avtalet utan någon skyldighet att betala skadestånd.

Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar, import/exportförbud, oavsett om detta förekommer hos företaget eller hos företagets leverantörer.

 

Bolagsinformation

Customclubs.se, Tee Time AB

Fröjas Backe 5

433 70 Sävedalen

info@customclubs.se

Org. nr.: 559135-1589

Momsreg.nr.: SE559135158901

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançais